ICCUT

Comprimís, Dedicació, Orientació i Proximitat amb el client i amb la nostra terra. Estem especialitzats en talles per a tothom i contemplem una gran divesificació en els preus.

Amb la nostra experiència, volem difondre a través de la moda, els valors, la cultura i l’art de la nostra terra.

Vine a veure'ns

Últims Posts

Type what you are searching for:

Campionat de kitesurf 2017

ICCUT.CAT / Esport  / Campionat de kitesurf 2017

Campionat de kitesurf 2017

Els millors kitedoarders del país competiran a partir de demà i fins diumenge a Sant Pere Pescador en el marc del Campionat d’Espanya de Kiteboard.

Amb 30 participants, el Campionat d’Espanya serà l’avantsala de la World Kiteboarding League (WKL) Youth Cup 2.017 que se celebrarà des del dilluns 3 i fins al divendres 7 de juliol. Mentre que la cinquena edició de la prova júnior permetrà veure la projecció de 80 nens i nenes -rècord de inscrits- d’entre 8 i 18 anys de quatre continents i de gairebé 20 països diferents, el campionat espanyol reunirà no només a joves promeses, sinó també als millors kiteboarders espanyols sènior, com Noè Font, Jerome Clotens, Manel Arpa, Iñaki Gainza o Rita Arnaus i Silvia Ciutat.

El Campionat d'Espanya serà l'avantsala de la World Kiteboarding League (WKL) Youth Cup 2.017 que se celebrarà des del dilluns 3 i fins al divendres 7 de juliol.

Les dues competicions, que tindran categoria masculina i femenina, es disputaran a la platja del Cortal de la Devesa, davant el càmping La Ballena Alegre, que per una setmana es convertirà en el focus d’atenció d’kiteboard del país. Tant el Campionat d’Espanya com la World Kiteboarding League (WKL) Youth Cup 2017 es disputaran en la modalitat de freestyle, el que permetrà veure com els participants es van eliminant en rondes d’entre 5 i 10 minuts en funció de les condicions del vent. Durant aquest temps, hauran de demostrar tot el seu repertori de maniobres, trucs i salts.