ICCUT

Comprimís, Dedicació, Orientació i Proximitat amb el client i amb la nostra terra. Estem especialitzats en talles per a tothom i contemplem una gran divesificació en els preus.

Amb la nostra experiència, volem difondre a través de la moda, els valors, la cultura i l’art de la nostra terra.

Vine a veure'ns

Últims Posts

Type what you are searching for:

King Solomon Hicks al Festival de Torroella

ICCUT.CAT / Music  / King Solomon Hicks al Festival de Torroella

King Solomon Hicks al Festival de Torroella

Prodigi de la guitarra, King Solomon Hicks és una de les figures emergents del blues més destacades dels últims anys. Des que va debutar amb la Cotton Club All-Strars Band de Harlem als 13 anys, no ha deixat de meravellar el públic d’arreu amb la seva impressionat tècnica guitarrística i el virtuosisme amb què barreja blues, jazz, funk, gòspel, R&B, afrocubà i rock clàssic. I només té 22 anys i un gran futur per endavant.

Diversos diaris i revistes han escrit sobre l'extraordinari talent de Solomon Hicks: el Washington Post, el New York Daily News, The New York Times, l'Amsterdam News, el Montana's Bigfork Eagle i la New Jersey Jazz Society News.

Plaça de la Vila, s/n 17257 – Torroella de Montgri

Web oficial
14 de Juliol de 2017
25-30 €
Horari: 22:00