ICCUT

Comprimís, Dedicació, Orientació i Proximitat amb el client i amb la nostra terra. Estem especialitzats en talles per a tothom i contemplem una gran divesificació en els preus.

Amb la nostra experiència, volem difondre a través de la moda, els valors, la cultura i l’art de la nostra terra.

Vine a veure'ns

Últims Posts

Type what you are searching for:

Dels nostres orígens i del Mediterrani

Sóc l’Anna. Vaig néixer a Sant Pere Pescador, a l’Alt Empordà, bell entorn ple d’essències mediterrànies.  Els meus avis eren sastres a Sant Pere Pescador i a tota la comarca i jo anava creixent i somniant entre teixits, fils i agulles. A l’any 1986 la meva mare va decidir obrir la seva pròpia botiga de moda al centre de Sant Pere Pescador i aquí va ser, a l’any 2004,  on va començar la meva gran aventura.

La tercera generació del sector del fil i l’agulla

Ja començava a sommiar en muntar la meva pròpia botiga… El meu gran repte:  trobar l’equilibri entre la sostenibilitat, la producció de proximitat i sobretot un homenatge a l’ofici artesà. Volia una boutique amb moda de petites edicions, roba per a disfrutar, urbana, deportiva i que s’adaptés al nostre entorn mediterrani.

ICCUT Sant Pere Pescador

I aquí és on vaig començar a l’any 2006 la meva emprendeduria en aquest sector i en aquest indret del Mediterrani.

No volia que fos només una botiga de roba, sino també buscava evocar la cultura, la història i la manera de viure del nostre entorn.

M’agraden les marques compromeses, amb dedicació i que aposten per la diferència. Marques que em permetessin no deixar enrere a ningú i que tothom pugués formar part del meu somni.

ICCUT va néixer amb aquests ideals.

10 anys després… Nova botiga ICCUT!!

I al 2016… obrim nova botiga al Carrer del Mar, al mateix Sant Pere Pescador… amb molta il·lusió i molt d’esforç durant tots aquests anys.

Què és ICCUT?

«Comprimís, Dedicació, Orientacó i Proximitat amb el client i amb la nostra terra. No deixem a ningú enrere, estem especialitzats en talles per a tothom i contemplem una gran divesificació en els preus».

AIXÒ i AIXÍ som nosaltres i esperem acompanyar-vos per molt de temps!